زنان قربانیان خشونت و جهالت
زنده به گور کردن پنج دختر در بلوچستان پاکستان .
خبر خیلی کوتاه بود ، سه دختر به جرم انتخاب شوهر اینده خود ، توسط مردان خانواده وقبیله به مرگ محکوم می گردند دونفر از زنان مسن خانواده هم که به حمایت از دختران خود بر خواسته بودن به مرگ محکوم می گردند .
مردان طایفه عمرانی در دهکده باباکوت در منطقه جعفر اباد پاکستان انتخاب شوهر اینده توسط دخترهای نوجوان، توهین به سنت ها و باورهای دینی خود می دانند و برای حفظ حرمت خانواده و قبله این سه دختر را به مرگ محکوم می کنند ، انها این سه دختر را به خارج از شهر می برند بعد با شلیک چند گلوله به انها در حالیکه هر سه زنده بودند ، انها را زنده بگور می کنند ، به همراه این سه دختر دو نفر از زنان معترض به این عمل مردان ، نیز زنده بگور می گردند .
اصرالله زهیری نماینده ایالت بلوچستان در مجلس ملی پاکستان ضمن دفاع از این عملکرد مردان طایفه عمرانی می گوید " کسانی که کارهای غیر اخلاقی می کنند باید از مسله ترس داشته باشند " وی در ادامه می گوید " این سنت های دیرنه ما هستند و من از انها دفاع می کنم " .
طبق گزارش کمیسیون حقوق بشر پاکستان در این کشور هر ساله صدها نفر قربانی قتلهای ناموسی می گردند . طبق این گزارش در سال 2005 -174 نفر در سال 2006 -270 نفر و در سال 2007 – 280 نفر از زنان قربانی این خشونتها شده اند .
اما این گونه خشونتها فقط به پاکستان محدود نمی گردد ، صفحه حوادث روزنامه های کشور های منطقه پر از اینگونه جنایت ها می باشند . بیشترین خشونتهای ناموسی علیه زنان در پاکستان ، ایران ، اردن ، عراق ، افغانستان ُ بنگلادش و عربستان سعودی گزارش شده است .
این تصویر دعا خلیلی دختر نوجوان عراقی است که بخاطر انتخاب همسر اینده اش خارج از طایفه ای که به ان تعلق داشت ، در شمال عراق توسط خانواده به مرگ محکوم می گردد ، انها دعا را در خیابان در انظار عموم سنگ سار می کنند ، پلیس شهر که در محل حضور داشته نه تنها مانع این جنایت نمی گردد بلکه خود نیز تا به اخر ناظر این جنایت می ماند . جرم دعا عشق بود او عاشق مردی شده بود که به طایفه دیگر ی ، قبیله دیگری و مذهب دیگری تعلق داشت . بعد از روی کار امدن دولت جدید در عراق خشنوت علیه زنان بشدت افزایش داشته اشت .
خشونت علیه زنان در خیابانهای تهران توسط مامورین - سنگسار زنان در ایران
تصویری از زنان در بخشی از افغانستان
چه کسی مسئول این جنایت ها است ؟ چه کسی مسئول این خشنونتها است ؟
چه کسی مسئول این محدودیتها است ؟ دولتها ؟ سنتها ؟، باورها ؟ مردها ؟ یا ما زنان ؟
راستی چه کسی ؟
در اردن قتلهای ناموسی به امری روزانه تبدیل شده است و هر ساله صدها زن قربانی این جنایتها می گردند در همین زمینه
قتلهای ناموسی فقط به کشورهای خاورمیانه محدود نگشته ، مردانی که از این کشورها به کشورهای غربی مهاجرت نموده اند در انجا هم تحت تاثیر فرهنگ خانوادگی و باورها وسنتهای که با خود به دنیای جدید اورده اند ، کماکان به نام دفاع از ناموس و ابروی خانواده دست به جناست می زنند . قتلهای ناموسی در اروپا